14 aug. 2008

Lucrarile de reabilitare in unitatile scolare sint "in grafic" (detalii)

Primarul Emil Boc a efectuat ieri o vizita de lucru la doua dintre unitatile de invatamint din Cluj-Napoca. Scopul acesteia a fost verificarea stadiului in care se afla lucrarile de reparatii, amenajari si extinderi. Primarul a stat de vorba cu constructorii de la Liceul Mihai Eminescu, dar si cu cei de la Liceul de Transporturi. "Am venit pentru a ne asigura ca aceste unitati de invatamint vor fi gata pina la inceperea scolii si ca vor primi aviz sanitar. Eu cred ca sintem in grafic. In ceea ce priveste investitiile, acestea sint exclusiv din fondul bugetului local", a declarat primarul.
Sumele acordate pentru lucrarile de reparatii, amenajari si extinderi la Liceul de Transporturi din Cluj-Napoca sint: 111.432 de lei pentru inlocuirea timplariei pvc si 589.584 de lei pentru amenajarea unor spatii pentru o noua gradinita, care va avea aproximativ 100 de locuri. 348.195 de lei au luat calea Liceului Mihai Eminescu, pentru pardoseala in sala de sport, inlocuirea timplariei, zugraveli, dar si pentru fatade. In total sint reabilitate 65 de scoli si licee, suma acordata fiind de 7.344.159,23 lei.
In ceea ce priveste gradinitele, suma angajata pina in prezent in construirea, extinderea si mansardarea imobilelor cu destinatia de gradinite in vederea cresterii numarului de locuri disponibile pentru prescolari este de 8.470.040,37 lei. La alte 26 de gradinite se executa lucrari de reabilitare in valoare de 2.002.146,53 lei.

A.M.C.

Sursa:
http://www.ziarulfaclia.ro/Lucrarile-de-reabilitare-in-unitatile-scolare-sint-in-grafic-+14586

Niciun comentariu: