23 aug. 2008

Tichete cadou pentru profesorii clujeni (detalii)

Consiliul Local (CL) Cluj-Napoca va dezbate în şedinţa de marţi, 26 august, alocarea unei sume de 1,7 milioane de lei, destinată tichetelor acordate profesorilor din învăţământul preuniversitar.
De asemenea, CL va lua în discuţie şi alocarea a 2,4 milioane de lei pentru repararea terenurilor de sport din 18 licee clujene. Autorităţile locale intenţionează să “premieze” pe fiecare dintre cei 5.400 de dascăli din învăţământul preuniversitar cu tichete în valoare de 150 de lei cu ocazia începutului anului şcolar, dar şi de Crăciun. Banii ar urma să fie alocaţi printr-un proiect de hotărâre ce vizează rectificarea bugetului administraţiei locale.
De altfel, conform legii, profesorii din învăţământul preuniversitar au dreptul la patru tichete cadou pe an, valoarea acestora fiind stabilită de CL. în acelaşi timp, optsprezece licee din municipiu, cu terenuri de sport degradate, urmează să beneficieze de ajutorul Primăriei. Astfel, în şedinţa de marţi municipalitatea propune distribuirea unei sume de 2,4 milioane de lei, destinată reparaţiei terenurilor de sport.

(P.F.)
Sursa: http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=15615

Niciun comentariu: