12 mar. 2009

PSD Cluj cere tichete cadou pentru dascali

Grupul de consilieri locali PSD ii solicita conducerii Primariei Cluj-Napoca sa prinda in bugetul pe anul 2009 fondurile necesare acordarii de tichete cadou pentru profesorii si personalul nedidactic din invatamintul preuniversitar.
"Consideram ca trebuie sa gasim solutii, pentru a le acorda tichete profesorilor cel putin la nivelul anului trecut, in semn de respect pentru activitatea pe care acestia o desfasoara in folosul comunitatii clujene, in interesul copiilor nostri.
Anul trecut s-au acordat tichete cadou pentru patru evenimente, in valoare totala de 600 de lei pe persoana", a declarat pentru citynews.ro liderul consilierilor PSD, Remus Lapusan. El a precizat ca in schita de buget supusa dezbaterii publice nu s-a pomenit nimic despre acesti bani, fapt sesizat de cadrele didactice.
"Am fost contactat de sindicalistii din invatamantul preuniversitar care mi-au sesizat faptul ca nu s-a vorbit nimic de tichetele cadou si mi-au cerut sa sustin introducerea in buget a sumelor necesare", a mai adaugat Lapusan.Liderul social-democrat a precizat ca in 2008 efortul bugetar pentru plata celor patru tichete cadou pentru dascali s-a ridicat la 3,4 milioane de lei.
In replica, purtatorul de cuvant al Primariei, Raimonda Boian, a precizat pentru citynews.ro ca in proiectul de buget local pe 2009 sunt prevazute fonduri pentru acordarea de tichete cadou profesorilor si personalului nedidactic din invatamantul preuniversitar.
Cornelia Trif
Sursa: http://www.citynews.ro/

Niciun comentariu: