9 iun. 2009

305 posturi titularizabile in judetul Cluj

Inscrierile pentru ocuparea posturilor vacante din invatamantul preuniversitar clujean au inceput astazi si se vor desfasura pana in data de 19 iulie. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Cluj (ISJ), Anca Radu, in acest an au fost scoase la concurs 2.500 de posturi, dintre care doar 305 sunt titularizabile.
In judetul Cluj exista trei centre in care profesorii se pot inscrie pentru concursul de titularizare, Grupul Scolar “Alexandru Borza”, Colegiul Tehnic “Energetic” si Liceul Teoretic “Lucian Blaga”.
La primul centru de concurs, cel de la Grupul Scolar “Alexandru Borza”, se pot inscrie cadrele didactice care participa la concurs pentru posturile din invatamantul prescolar si primar, dar si pentru posturi in psihologie, pedagogie, sociologie, profesori logopezi si pentru invatamantul special.
La Colegiul Tehnic “Energetic” au fost scoase la concurs posturi in domenii precum matematica, informatica, fizica, chimie, biologie, geografie, istorie, filologie si pentru disciplinele tehnice.
La cel de-a treilea centru pentru examenul de titularizare, cel de la Liceul teoretic “Lucian Blaga”, sunt arondate posturile pentru specializarile din aria curriculara limba si comunicare, religii, arte, educatie fizica si sport, kinetoterapie si pentru posturile de profesor documentarist.
Inscrierile au loc la Grupul Scolar „Alexandru Borza” si la Colegiul Tehnic „Energetic”, intre 9 si 12 iunie si intre 15 si 19 iunie, de la ora 10 pana la 18. La centrul de concurs de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” inscrierile se desfasoara intre 9 si 12 iunie, de la ora 9 la 15, iar intre 15 si 19 iunie, de la ora 9 la 18.
Potrivit graficului desfasurarii concursului, probele practice se vor sustine incepand de maine si pana sambata, iar probele scrise, in 15 iulie. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 21 iunie. De asemenea, in perioada 22-29 iulie are loc repartizarea candidatilor admisi la concurs, iar in 31 iulie, ISJ Cluj va comunica deciziile de repartizare pe post.
Ioana Babos

Niciun comentariu: