13 feb. 2010

Cursuri de formare profesionala pentru membrii de sindicat SLIPC

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la infiintarea S.L.I.P.C., dorim sa organizam cursuri de formare profesionala in colaborare cu Casa Corpului Didactic Cluj in perioada mai-iulie 2010 pentru membrii de sindicat S.L.I.P.C, fapt comunicat si liderilor de sindicat din unitatile de invatamant afiliate la SLIPC in sedinta din data de 9.02.2010.
Au fost selectate din oferta de programe a C.C.D. cursurile care sunt convertite in credite. Vom organiza acele cursuri la care vom avea cei mai multi membri inscrisi, respectand numarul cursantilor prevazut pentru acel curs in Oferta de programe de formare pentru anul şcolar 2009- 2010 a CCD (valabilă pâna în decembrie 2010) disponibila pe http://www.ccdcluj.ro/ sau trimisa prim e-mail dvs.
Onorariul formatorilor C.C.D. care vor sustine cursurile este suportat de S.L.I.P.C.
Perioada desfasurarii acestor cursuri va fi programata pana la vacanta de vara, in functie de numarul celor inscrisi si va constitui unul din punctele momentului aniversar al infiintarii SLIPC.
Pentru detalii (tabel nominal, denumirea cursurilor, logistica, loc de desfasurare, nr de ore, etc.) va rugam sa luati legatura cu liderul de sindicat din unitatea dvs, toate aceste aspecte au fost comunicate prin e-mail unitatilor de invatamant si liderilor de sindicat.
Va rugam sa ne comunicati pana in data de 26.02.2010 la adresa de e-mail slipcluj@gmail.com tabelul cu membrii de sindicat care doresc sa participe la cursuri.
Presedinte S.L.I.P.C., prof. Lucia Cojocaru
Vicepresedinte S.L.I.P.C., inst. Vioara Temian

Niciun comentariu: