27 mai 2011

Oferta OLANESTI - Hotel PARANG

Servicii gratuite oferite de Hotel Parang – 2 stele

Oferirea de materiale de promovare si informare turistica, facilitati de cazare in alte spatii de cazare din localitate, informarea turistilor privind prestarea unor servicii, orarul mijloacelor de transport, trezirea turistilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare, transmiterea de mesaje, predarea corespondentei turistilor, expedierea corespondentei turistilor, asigurarea accesului la ziare si reviste in holul hotelului, acordarea de medicamente si materiale sanitare in situatii de prim ajutor in caz de accidente (din trusa de prim ajutor aflata la Receptia hotelului), pastrarea obiectelor uitate si anuntarea turistilor, pastrarea bagajelor, comenzi pentru taximetre, rezervarea la mijloacele de transport, servicii de parcare.

Servicii cu plata oferite de Hotel Parang – 2 stele

Fax, internet, spalatorie-curatatorie, inchiriere frigidere (in limita posibilitatilor hotelului), inchiriere jocuri distractive, sala de receptie si conferinta, organizarea de carnavaluri si/sau discoteca, acces la TV cablu, inchiriere pat pliant suplimentar, vanzari de marfuri diverse prin Receptia hotelului, procurarea de bilete la manifestari culturale, lucrari de secretariat.

Servicii medicale oferite prin baza de tratament a Hotelului Parang

Baza medicala aflata in incinta hotelului are o suprafata de 580 mp si asigura zilnic un numar de 1448 proceduri medicale. Sunt asigurate tratamente pentru afectiunile renale si ale cailor urinare, afectiuni ale tubului digestiv, hepatobiliare, respiratorii, dermatologice si asociate.
Factorii de cura sunt reprezentati de apele minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate, unele hipotone iar altele izotone.
Baza de tratament dispune de spatii amenajate special si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente : hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie.
In cadrul bazei de tratament este amenajat si un bar de ape minerale.
Tratamentele se efectueza sub supravegherea personalului medical !

Niciun comentariu: