15 sept. 2011

MECTS - Nota nr. 1691 privind evaluarea initiala

NOTA MECTS nr. 1691/ 12.09.2011 PRIVIND EVALUAREA INITIALA organizare si sugestii metodologice pentru anul scolar 2011-2012
Modele de teste pentru:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Acesti profesori de birou cunosc oare realitate din invatamantul romanesc?? Cu siguranta nu! Oare cati ani au stat la o catedra - pt. copii normali ( nu pentru copii de ciocoi)??????
Ca profesor- la niste copii normali- aceste teste sunt abramburite rau de tot!Teste de evaluare??Testul de fizica cls VII = testul de fizica clasa a VIII; Testul de chimie cls.VII=testul de chimie cls.VIII??????????????
Un profesor f.f.f.f.f.f dezamagit de acest invatamant romanesc - distrus de niste indivizi de birou (carton)

Viespea spunea...

Habar nu au... Ce sa mai vorbim?! Cine, Oana Badea? Pentru ea suntem niste soferi care conducem rablagitul autobuz, fara combustibil, Invatamantul romanesc, calatorii sunt elevii, saracii, care se supun si ei faimoasei foi de parcurs. Ajunge-i-ar salariile noastre si sa le invete si lor copiii aici in tara asta pe care au nenorocit-o, dupa manualele a caror foi stau sa zboare, concepute dupa aceeasi curricula supraincarcata. Sa se pensioneze in cuantum cam cu cat ne-au taiat ei din salarii in ultimii ani de cand debiteaza ordine peste o lege nenorocita si incapabila ca ei!