12 iun. 2012

Adresa FSLI catre MECTS deblocare posturi in invatamantul preuniversitar de stat

Avand in vedere:
- prevederile OUG 34/2009 cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale, prin care se suspenda ocuparea prin concurs a posturilor vacante din institutiile si autoritatile publice,
-reducerea a peste 30.000 de posturi in invatamantul preuniversitar prin adoptarea masurilor de comasare a claselor constituite sub efectivele de elevi si prin comasarea unitatilor de invatamant,

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) a inaintat o ADRESA Ministrului Educatiei, Cercetraii, Tineretului si Cercetarii, dl. Liviu Marian Pop, prin care solicita PROMOVAREA unui act normativ care sa permita deblocarea posturilor in invatamantul preuniveristar de stat, deoarece, fara asigurarea personalului absolut necesar pentru buna functionare a unitatilor de invatamant si fara resurse financiare suficiente NU SE POATE ASIGURA O EDUCATIE DE CALITATE.

 De asemenea, prin aceasta ADRESA , FSLI solicita rezolvarea, in mod unitar, la nivel national, a problemei absolventilor Universitatii "Spiru Haret". 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Va rugam frumos deblocati odata posturile pentru personalul auxiliar din invatamantul prescolar pentru anul scolar 2012-2013 .