15 oct. 2012

INVITATIE LA AUDIERE PUBLICA

      
                             
INVITAŢIE LA AUDIERE PUBLICĂ

Stimată Doamnă / Stimate Domn,
Grupul de iniţiativă „Casa Română de Lobby”, alături de Colegiul Mediatorilor din Regiunea de Nord-Vest, Sindicatul Liber al Învățământului Preuniversitar Clujean, Sindicatul Sanitas și în parteneriat cu Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Asociația Cluj Today și Societatea Civilă Profesională de Avocați Codrean, Iusco și Asociații,  vă invita la audierea publică cu tema „Cât va costa sănătatea noastră?”, ce va avea loc vineri, 26 octombrie 2012, ora 15, în Amfiteatrul 101 din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, str. General Traian Moșoiu nr.71, Cluj-Napoca.
La această audiere își vor aduce aportul specialiști în domeniul sănătății, asigurărilor, drepturilor omului, reprezentanți ai instituțiilor publice locale și centrale, reprezentanți ai diverselor grupuri de interese, ai societății civile și ai mass-mediei, precum și parlamentari.
O comisie de experţi din domeniu  medicinei, drepturilor omului, fiscalității, asigurărilor va analiza toate depozițiile susținute verbal și cele depuse în scris. Comisia de experți va elabora un raport sinteză conținând rezultatul opiniilor colectate, precum și concluzii și recomandări pentru decidenții politici, raport ce va fi prezentat, printr-o conferință de presă, participanților, reprezentanților mass-media și factorilor de decizie.
Vă invităm să vă exprimaţi în scris punctul de vedere cu privire la tema de mai sus, oferind răspunsuri la cel puţin una din întrebările din motivaţie, care se găseşte ataşată prezentei. Depoziţia trebuie să fie însoţită de formularul de participare în care veţi specifica dacă doriţi să o susţineţi verbal în cadrul audierii publice. Depoziţia nu poate depăşi două pagini şi trebuie susţinută în maxim trei minute.
Vă rugăm să trimiteţi depoziţiile la adresa casaromanadelobby@gmail.com sau la nr. de fax:  0364.11.66.10, până la data de 24 octombrie 2012, ora 19.
Detalii legate de: motivaţia, regulamentul de organizare a audierii,regulile de redactare a depozițiilor, bibliografia și formularul de înscriere gasiti pe http://casaromanadelobby.blogspot.ro sau telefon: 0740.086.463

Vă mulţumim !


Niciun comentariu: